Metoda bělení

17.11.2009 00:53

Metoda bělení


Metoda bělení zubů spočívá v aplikaci různě koncentrovaných bělicích prostředků na povrch zubů. Celý proces bělení je založen na oxidační reakci v povrchové vrstvě skloviny, který zajišťují peroxid vodíku a karbamid peroxid (peroxihydrát močoviny). 

Vhodná zubní pasta a kartáček
Ke zdravému a bílému chrupu nám především pomůže dokonalá technika čištění zubů a používání vhodného kartáčku. Velmi účinně také napomáhají bělicí zubní pasty či belici pasky s lepším čisticím účinkem. To, jestli pasta obsahuje skutečně bělicí látky, by mělo být uvedeno na obalu nebo příbalovém letáku.

„Ve většině případů jsou však pod pojmem „bělicí“ označovány pasty obsahující např. látky snižující tvorbu zubního kamene, látky rozpouštějící zubní povlak, do kterého se ukládají vnější barviva, a další jiné látky. Jde tedy převážně o zubní pasty s lepším čisticím účinkem, ale ve vetsine pripadu ne opravdu belici. Belici zubni pasta CREST obsahuje peroxid a tudiz opravdu ma belici ucinky.

 

 

Zpět
beleni zubu, belici pasta, domaci belici sada, belici pasky, belici naplasti crest vivid crest advanced seal belici naplasti na zuby beleni zubu krasne bile zuby fashion moda beauty